Vej til Rudbøl i Højer med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg
Rudbøl, Højer, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Rudbøl fra de vigtigste steder i Højer med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Rudbøl

  • Bus Bus: Bus - 779
  • Jernbane Jernbane: Jernbane - RA

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Rudbøl?

Disse Bus linjer standser nær Rudbøl: Bus - 779.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Rudbøl?

Disse Jernbane linjer standser nær Rudbøl: Jernbane - RA.

Rudbøl, Højer, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Rudbøl i Højer

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rudbøl i Højer, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rudbøl på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rudbøl i realtid.

Du kan tage til Rudbøl med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 779 Jernbane: Jernbane - RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rudbøl fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rudbøl, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Højer, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rudbøl, Højer
Rudbøl, Højer Rudbøl (tysk: Ruttebüll) ligger i Sønderjylland og er en lille landsby i Højer Sogn ved den dansk/tyske grænse. Byen ligger i Tønder Kommune og hører til Region Syddanmark. Da Slesvig i 1920 blev delt mellem Danmark og Tyskland, kom den nye grænse til at løbe tværs gennem Rudbøl, og delte derved byen i en dansk og tysk del. I 2006 var der atter et storkepar i reden i byen og parret fik tre storkeunger. Forældrestorkene kunne ikke finde føde nok til ungerne, som derfor bukkede under en efter en. I 2015 var der atter en enlig ung hanstork i byen, men den forsvandt efter en uges tid, fordi en mage ikke indfandt sig. I Rudbøl finder man også en af de berømte Grænsesten, nemlig nr. 245. af de Grænsesten, der viser den dansk-tyske grænse. Grænsestenen ligger nede i vejen i Rudbøl, mens de andre steder langs den dansk-tyske grænse står op. Siden 1711 har Rudbøl Grænsekro været beliggende i byen. Der er i dag tilknyttet campingplads til kroen, ligesom adskillige huse i Rudbøl ejes af kroen og bruges til udlejning. Rudbøl har også et vandrehjem. På mange af husene i Rudbøl fortæller et lille opslag om byen og det enkelte hus historie. Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Sådan kommer du til Rudbøl med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Rudbøl med appen!