Fortsæt til primært indhold

Vej til Rungstedlund i Hørsholm med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Rungstedlund?

  De nærmeste stationer til Rungstedlund er:

  • Rungstedgård (Rungsted Strandvej) er 331 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Rungsted Skole (Rungstedvej) er 724 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Rungsted Kyst St. (Øst) (Østre Stationsvej) er 741 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Rungsted Kyst St. (Øst) (Rungstedvej) er 759 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Rungsted Kyst St. er 841 meter derfra, 11 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Rungstedlund?

  Disse Bus linjer standser nær Rungstedlund: 381, 388.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Rungstedlund?

  Disse Jernbane linjer standser nær Rungstedlund: 029.

  Flere detaljer
Rungstedlund kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Rungstedlund i Hørsholm

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rungstedlund i Hørsholm, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rungstedlund på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rungstedlund i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rungstedlund? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rungstedgård (Rungsted Strandvej); Rungsted Skole (Rungstedvej); Rungsted Kyst St. (Øst) (Østre Stationsvej); Rungsted Kyst St. (Øst) (Rungstedvej); Rungsted Kyst St..

Du kan tage til Rungstedlund med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 381, 388 Jernbane: 029

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rungstedlund fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rungstedlund, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Hørsholm, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rungstedlund, Hørsholm
Rungstedlund, Hørsholm Rungstedlund, hvis ældste del stammer fra 1680, er et landsted med tilhørende søer og lystskov beliggende ved Strandvejen i Rungsted, nord for København. Landstedet har tidligere været kro med tilhørende landbrug og senere – sammen med proprietærgårdene Rungstedgård og Folehavegård – midtpunktet i et større gods. Rungstedlund virker i dag som museum for baronesse Karen Blixen – og Det Danske Akademi, der blev stiftet i 1960, har siden baronessens død i 1962 haft fast domicil på Rungstedlund. Rungstedlunds naturområde er fredet som fuglereservat og Karen Blixen er efter eget ønske begravet under den store rødbøg.
Sådan kommer du til Rungstedlund med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Rungstedlund med appen!