Vej til Ryparken St. i Danmark med Jernbane, Bus eller Metro

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Ryparken St. fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane, Bus eller Metro

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Sådan kommer du til Ryparken St. af Bus

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Kastrup, Tårnby 58 min
Bus - 2A2A
Bus - 1414
Fra Danhostel Copenhagen City, Indre By, København 36 min
Gå
Bus - 1414
Fra Bella Center, Amager Vest, København 61 min
Bus - 4A4A
Bus - 15E15E
Fra Korsvejens Skole, Tårnby 48 min
Bus - 350S350S
Bus - 15E15E

Sådan kommer du til Ryparken St. af Metro

Klik på ruten Metro for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Kastrup, Tårnby 69 min
Metro - M2
Gå
Fra Bella Center, Amager Vest, København 66 min
Metro - M1
Gå
Fra Hilton Copenhagen Airport Hotel, Tårnby 74 min
Metro - M2
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Metro linjer standser nær Ryparken St.?

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ryparken St.?

Hvilke Bus linjer standser nær Ryparken St.?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Se alle de ruter, der stopper ved Ryparken St. i Danmark, Danmark.

Leder du ikke efter Ryparken St.? Vil du gerne finde de nærmeste Jernbane, Bus eller Metro stationer til mig? Vælg en anden station eller stoppesteder fra kortet for at finde den bus-, tog- eller andre stationer i Danmark, der ligger tættest på mig.

Vil du gerne vide, hvilke stationer er tæt på mig lige nu? Find de Jernbane, Bus eller Metro stationer, der er tættest på dig, ved at downloade Moovit Appen. Med vores App, kan du finde det nærmeste bus stoppested, den nærmeste jernbanestation eller finde alternative ruter og køreplaner, der kan bringe dig til Ryparken St..

Find andre relevante offentlige transport alternativer som Jernbane, Bus eller Metro ruter for at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitmuligheder har ruter, der kommer i nærheden Ryparken St. - Metro: M1, M2; Jernbane: A, BX; Bus: 14, 15E.

Det er lige blevet meget lettere at komme til Ryparken St. med Moovit. Du behøver ikke at have en specifik bus app for at tjekke bustiderne eller en tog app for at se køreplanerne: Moovit har alle dine oplysninger om offentlig transport i en let anvendelig gratis app. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store valgte Moovit som en af de bedste apper til offentlig transport på markedet, og det er grunden til, at over 250 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, sætter deres lid til Moovit for deres offentlige transport behov!

Ryparken St.
Ryparken St. Ryparken Station er en S-togs-station på Ydre Østerbro i København. Den er skiftestation mellem Ringbanen og Hareskovbanen og betjenes af linjerne B, F, og H. Sydvest for stationen over Lersø Parkallé møder de to jernbanelinjer hinanden, hvor Hareskovbanen fra nord føres ad en højbane over Ringbanen. Herefter føres de to parallelt frem mod Lyngbyvej og går som en viadukt over Helsingørmotorvejen. På stationens sydøstlige side er der kig til naboen DMI, mens der mod nord er udkig over fodboldbanerne mod bebyggelsen Ryparken. Perronen for trafikken ind mod København bøjer i sin nordøstlige ende af i østlig retning og sporene fortsætter langs Svanemøllens Kaserne til Svanemøllen Station. Ringbanen føres ligeud og fortsætter nordøst på og mødes med Nordbanen ved Ryvangen. Stationen blev anlagt i 1934 på den eksisterende ringbane, da strækningen Klampenborg-Frederiksberg som den første blev omdannet til S-bane. I samme forbindelse blev der etableret en niveaufri skæring med Lyngbyvej. Stationen hed oprindeligt Lyngbyvej Station men skiftede 1. oktober 1972 navn til Ryparken Station. Den nuværende station er totalt nybygget i 1970'erne i forbindelse med Lyngbyvejens ombygning til motorgade og Hareskovbanens ombygning til S-bane og indføring til København via Ryparken og Svanemøllen Station. Under skybrudene i København i august 2010 og i juli 2011 har området omkring, og selve, stationen været hårdt ramt.
Sådan kommer du til Ryparken St. med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere