Vej til Sælvig i Samsø med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg
Sælvig, Samsø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Sælvig fra de vigtigste steder i Samsø med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sælvig

  • Bus Bus: Bus - 131

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Sælvig?

Disse Bus linjer standser nær Sælvig: Bus - 131.

Sælvig, Samsø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sælvig i Samsø

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sælvig i Samsø, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sælvig på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sælvig i realtid.

Du kan tage til Sælvig med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 131

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sælvig fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sælvig, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Samsø, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sælvig, Samsø
Sælvig, Samsø Sælvig er en vig der udgør den sydlige del af den store halvmåneformede bugt Vester Hedekrog ved Samsøs vestkyst i Kattegat. Nordøstligst, hvor Sælvig møder Mårup Vig, lå der i vikingetiden en kanal, Kanhavekanalen,, der krydsede øen og førte til Stavns Fjord mod øst. Vigen ligger nordvest for Onsbjerg og har givet navn til bebyggelsen Sælvig i Onsbjerg Sogn. I dag er vigen et yndet feriested for badegæster og windsurfere.
Sådan kommer du til Sælvig med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Sælvig med appen!