Fortsæt til primært indhold

Vej til Sønder Vissing i Brædstrup med Bus eller Jernbane?

Sønder Vissing kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Sønder Vissing fra de vigtigste steder i Brædstrup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sønder Vissing

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Sønder Vissing?

  De nærmeste stationer til Sønder Vissing er:

  • Gl. Ryvej/Gudenåvej (Horsens Kom) er 406 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Sønder Vissing?

  Disse Bus linjer standser nær Sønder Vissing: 110, 502.

  Flere detaljer
Sønder Vissing kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Sønder Vissing i Brædstrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sønder Vissing i Brædstrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sønder Vissing på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sønder Vissing i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Sønder Vissing? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Gl. Ryvej/Gudenåvej (Horsens Kom).

Du kan tage til Sønder Vissing med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 110, 502

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sønder Vissing fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sønder Vissing, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Brædstrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sønder Vissing, Brædstrup
Sønder Vissing, Brædstrup Sønder Vissing er en landsby i Østjylland med 449 indbyggere (2019), beliggende i Sønder Vissing Sogn. Landsbyen ligger i den vestlige del af Horsens Kommune og hører under Region Midtjylland. I landsbyen findes bl.a. Sønder Vissing Skole, 0.-9. klasse, inkl. skolefritidsordning, nedlagt i 2011 Toftegården, plejehjem, nedlagt i 2011 Sønder Vissing Kirke med to runesten, Sdr. Vissing 1 og 2 Forsamlingshus Villa Himmelblå, børnehave Sdr. Vissing Pizza, pizzeria Torvehallen Sdr. VissingDen sidste dagligvarebutik, Let Køb, lukkede i 2004. Fra Sønder Vissing er der direkte busforbindelse til Brædstrup og Skanderborg med VATs rute 502.
Sådan kommer du til Sønder Vissing med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Sønder Vissing i Brædstrup

Lettere at komme til Sønder Vissing med appen!