Fortsæt til primært indhold

Vej til Søndre Skovskanse i Dragør med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Søndre Skovskanse?

  De nærmeste stationer til Søndre Skovskanse er:

  • Sydvestpynten (Kalvebodvej) er 860 meter derfra, 13 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Søndre Skovskanse?

  Disse Bus linjer standser nær Søndre Skovskanse: 33.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Søndre Skovskanse i Dragør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Søndre Skovskanse i Dragør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Søndre Skovskanse på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Søndre Skovskanse i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Søndre Skovskanse? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sydvestpynten (Kalvebodvej).

Du kan tage til Søndre Skovskanse med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 33

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Søndre Skovskanse fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Søndre Skovskanse, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Dragør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Søndre Skovskanse, Dragør

Nærmeste stationer til Søndre Skovskanse i Dragør

Lettere at komme til Søndre Skovskanse med appen!