Vej til Sagnlandet Lejre i Lejre med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Sagnlandet Lejre, Lejre, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Sagnlandet Lejre fra de vigtigste steder i Lejre med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sagnlandet Lejre

Sådan kommer du til Sagnlandet Lejre af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Karlslunde st., Greve 107 min
Jernbane - E
Jernbane - RE
RE
Gå
Fra Stændertorvet, Roskilde 62 min
Gå
Jernbane - RE
RE
Gå
Fra Borup st., Skovbo 77 min
Jernbane - RE
RE
Jernbane - RE
RE
Gå
Fra Trekroner st., Roskilde 56 min
Jernbane - RE
RE
Gå
Fra fitness dk, Roskilde 66 min
Gå
Jernbane - RE
RE
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Sagnlandet Lejre?

Disse Bus linjer standser nær Sagnlandet Lejre: 207.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Sagnlandet Lejre?

Disse Jernbane linjer standser nær Sagnlandet Lejre: RE.

Sagnlandet Lejre, Lejre, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sagnlandet Lejre i Lejre

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sagnlandet Lejre i Lejre, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sagnlandet Lejre på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sagnlandet Lejre i realtid.

Du kan tage til Sagnlandet Lejre med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 207 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sagnlandet Lejre fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sagnlandet Lejre, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Lejre, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sagnlandet Lejre, Lejre
Sagnlandet Lejre, Lejre Sagnlandet Lejre, (Historisk Arkæologisk Forsknings- og Formidlingscenter), der åbnede i 1964 under navnet Historisk-arkæologisk Forsøgscenter, er et forsknings- og formidlingscenter og en populær turistattraktion med fortid og arkæologi som hovedtema. Sagnlandet ligger i Lejre Kommune, 13 km vest for Roskilde. Det blev grundlagt af Hans Ole Hansen, som ville skabe og formidle viden og forundring om fortidens levevis gennem eksperimental arkæologisk forskning, levendegørelse og undervisning baseret på aktiv deltagelse. Sagnlandet Lejre formidler Danmarks fortid fra jægerstenalderen til landbotiden. Da stedet åbnede, var det verdens første center for forsøg med forhistorisk og historisk teknologi, og det har inspireret andre lignende centre verden over. Det besøges årligt af ca. 60.000 besøgende. I de arbejdende værksteder væveværkstedet, pottemageriet og smedjen laves kopier af håndværk fra historiske og forhistoriske tider. Det er nemlig her, at redskaberne, dragterne og husgeråd til brug i de rekonstruerede miljøer bliver fremstillet. I Sagnlandet findes en jernalderlandsby kaldet "Lethra", som består af fire rekonstruerede jernaldergårde fra perioden 200 f.Kr. – 200 e.Kr. Sagnlandet rummer også en rekonstrueret boplads kaldet "Athra" fra Ertebølletiden (5500 – 3900 f.Kr.) og rekonstruerede landbohuse fra 1800-tallet, Krikkebjerghusene. Der findes også en boplads fra vikingetiden og hytter fra tidligere perioder af jægerstenalderen - i disse er der dog kun aktiviteter i kortere perioder. Sagnlandet er præget af husdyr: racer som i størrelse og kropsbygning ligner jernalderens (nu uddøde) husdyrracer, dels 1800-tallets gamle danske husdyrracer. Familier har mulighed for at bo i jernalderlandsbyen, i landbohusene og på stenalderbopladsen, og dermed indgår aktivt i formidlingen og levendegørelse. Den første marts 2009 skiftede Lejre Forsøgscenter navn til Sagnlandet Lejre.
Sådan kommer du til Sagnlandet Lejre med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Sagnlandet Lejre med appen!