Vej til Salten i Danmark med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Salten fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Salten?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Se alle de ruter, der stopper ved Salten i Danmark, Danmark.

Leder du ikke efter Salten? Vil du gerne finde de nærmeste Bus eller Jernbane stationer til mig? Vælg en anden station eller stoppesteder fra kortet for at finde den bus-, tog- eller andre stationer i Danmark, der ligger tættest på mig.

Vil du gerne vide, hvilke stationer er tæt på mig lige nu? Find de Bus eller Jernbane stationer, der er tættest på dig, ved at downloade Moovit Appen. Med vores App, kan du finde det nærmeste bus stoppested, den nærmeste jernbanestation eller finde alternative ruter og køreplaner, der kan bringe dig til Salten.

Find andre relevante offentlige transport alternativer som Bus eller Jernbane ruter for at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitmuligheder har ruter, der kommer i nærheden Salten - Bus: 110.

Det er lige blevet meget lettere at komme til Salten med Moovit. Du behøver ikke at have en specifik bus app for at tjekke bustiderne eller en tog app for at se køreplanerne: Moovit har alle dine oplysninger om offentlig transport i en let anvendelig gratis app. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store valgte Moovit som en af de bedste apper til offentlig transport på markedet, og det er grunden til, at over 250 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, sætter deres lid til Moovit for deres offentlige transport behov!

Salten
Salten Denne artikel omhandler byen Salten. Opslagsordet har også en anden betydning, se Salten (Norge). Salten er en lille by i Midtjylland med 667 indbyggere (2017). Salten er beliggende i Them Sogn nær Salten Langsø 11 kilometer syd for Silkeborg, to kilometer øst for Them og 35 kilometer nordvest for Horsens. Byen hører til Silkeborg Kommune og er beliggende i Region Midtjylland. Salten er kendt for det store heste- og kræmmermarked, Salten Marked, hvis historie går tilbage til 1803.
Sådan kommer du til Salten med offentlig transport – Om stedet

Nærmeste stationer til Salten i Danmark

Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere