Vej til Segalt Mølle i Århus med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg
Segalt Mølle, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Segalt Mølle fra de vigtigste steder i Århus med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Segalt Mølle - Bus: Bus - 120, Bus - 121, Bus - 122, Bus - 84.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Segalt Mølle?

De nærmeste stationer til Segalt Mølle er:

  • Grenåvej Møllegården er 88 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Grenåvej Ceresvej er 345 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Grenåvej Vosnæsparken er 416 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Løgten (Aarhus) er 626 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Segalt (Aarhus) er 760 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Segalt Mølle?

Disse Bus linjer standser nær Segalt Mølle: Bus - 120, Bus - 121, Bus - 122, Bus - 84.

Segalt Mølle, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Segalt Mølle i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Segalt Mølle i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Segalt Mølle på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Segalt Mølle i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Segalt Mølle? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Grenåvej Møllegården; Grenåvej Ceresvej; Grenåvej Vosnæsparken; Løgten (Aarhus); Segalt (Aarhus).

Du kan tage til Segalt Mølle med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 120, Bus - 121, Bus - 122, Bus - 84.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Segalt Mølle fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Segalt Mølle, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Segalt Mølle, Århus
Segalt Mølle, Århus Segalt Mølle i Løgten nord for Aarhus er Danmarks eneste seksvingede mølle, den er omgivet af beboelse og industri. Møllen er en almindelig hollandsk vindmølle med galleri. Den første mølle på stedet var firevinget fra 1854, den brændte i 1868. Derefter blev den nuværende mølle, der ligner den forrige, bygget. I ca. 1880 blev den nedtaget og genopbygget. Møllens seks vinger har en speciel historie: I 1893 havde mølleren en konflikt med naboen om naboens høje træer, der tog vinden fra møllen. Da naboen ikke ville fælde sine træer, byggede mølleren sin mølle højere og forsynede den med seks vinger, disse blev i 1899 monteret med klapper. I 1924 blev der installeret et elektricitetsværk i møllen, der lavede strøm til eget forbrug. Der har næsten altid været bageri i forbindelse med møllen. Indtil mølledriften ophørte i 1975 var der rugbrødsbageri, men i dag er møllen indrettet til ejerlejligheder. Møllen er ottekantet, undermøllen er grundmuret og overmøllen udført i træ og beklædt med spån. Møllen er selvkrøjet med vindrose. Kværnen er speciel idet den har undertræk via et sekundært stjernehjulsæt.
Sådan kommer du til Segalt Mølle med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Segalt Mølle med appen!