Vej til Sejs i Silkeborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Sejs?

De nærmeste stationer til Sejs er:

  • Engblommevej/Julsøvej (Silkeborg Kom) er 206 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Sejs?

Disse Bus linjer standser nær Sejs: 7.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Sejs?

Disse Jernbane linjer standser nær Sejs: RA.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sejs i Silkeborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sejs i Silkeborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sejs på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sejs i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Sejs? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Engblommevej/Julsøvej (Silkeborg Kom).

Du kan tage til Sejs med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 7 Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sejs fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sejs, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Silkeborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sejs, Silkeborg

Nærmeste stationer til Sejs i Silkeborg

Lettere at komme til Sejs med appen!