Fortsæt til primært indhold

Vej til Shell Sæby i Sæby med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Shell Sæby?

  De nærmeste stationer til Shell Sæby er:

  • Nordens Allé (Aalborgvej / Sæby) er 71 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Otto Bannerstien (Sæby / Frederikshavn Komm.) er 310 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Kulturøen (Sæbygårdvej / Sæby) er 753 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Shell Sæby?

  Disse Bus linjer standser nær Shell Sæby: 73, 78, 973X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Shell Sæby i Sæby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Shell Sæby i Sæby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Shell Sæby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Shell Sæby i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Shell Sæby? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nordens Allé (Aalborgvej / Sæby); Otto Bannerstien (Sæby / Frederikshavn Komm.); Kulturøen (Sæbygårdvej / Sæby).

Du kan tage til Shell Sæby med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 73, 78, 973X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Shell Sæby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Shell Sæby, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Sæby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Shell Sæby, Sæby
Lettere at komme til Shell Sæby med appen!