Vej til Siø i Rudkøbing med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg
Siø, Rudkøbing, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Siø fra de vigtigste steder i Rudkøbing med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Siø - Bus: Bus - 930.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Siø?

De nærmeste stationer til Siø er:

  • Siø (Langeland Kommune) er 873 meter derfra, 12 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Siø?

Disse Bus linjer standser nær Siø: Bus - 930.

Siø, Rudkøbing, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Siø i Rudkøbing

Hvordan kommer man til Siø i Rudkøbing, Danmark?

Det er nemt med Moovit. indtast adressen, så vil Moovits rutefinder finde den hurtigste må de at få dig derhen på! Er du ikke sikker på, hvor på gaden du skal stige af? Download Moovit Appen for at få live vejvisning (herunder hvor du skal stige af på Siø), se køreplaner og få anslåede ankomsttider for dine foretrukne Bus, Jernbane eller Færge linjer.

Søger du det stoppested eller den station, der er tættest på Siø? Se denne liste over de stoppesteder, der er tættest på dit bestemmelsessted: Siø (Langeland Kommune).

YDu kan også tage til Siø med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter med stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 930.

Download Moovit Appen for at se aktuelle køreplaner og ruter, der er tilgængelige for Rudkøbing. Det er ikke nødvendigt at installere en særlig bus app for at tjekke bustider eller en tog app for at få togtider. Moovit er den eneste alt-i-et transit app, der hjælper dig med at komme derhen, hvor du skal hen.

Vi gør det nemt at tage offentlig transport til Siø, hvilket er grunden til, at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Rudkøbing, stoler på Moovit som den bedste app til offentlig transport.

Siø, Rudkøbing
Siø, Rudkøbing Siø er en dansk småø i Langeland Kommune (før 2007 Tranekær Kommune) beliggende mellem Tåsinge og Langeland. I 1959 fik øen Siødæmningen og Siøsundbroen til Tåsinge og i 1962 Langelandsbroen til Langeland. Siø er 1,3 km² stor og har 16 beboere. Den 133 ha store ø har været ejet af familien fra 1921 til 2018. I januar 2018 overtog den fynske erhvervsmand Kurt Brusgård Poulsen øen. De gamle landarbejderboliger på østsiden benyttes i dag som helårsboliger. Familien Peter Hansen Pedersen har siden 1922 arbejdet med at holde havvandet ude fra de inddæmmede arealer. Der fandtes ikke grundvand på øen, så indtil 1994, hvor der blev etableret en vandledning fra fastlandet, måtte drikkevandet hentes i en tankvogn. Anløbsbroen på østsiden af Siø var øens livline til omverdenen. Al transport til og fra øen foregik med skib til og fra Rudkøbing helt frem til 1959, hvor broen mellem Tåsinge og Siø blev indviet.
Sådan kommer du til Siø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Siø med appen!