Vej til Sigerslev i Stevns med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Sigerslev?

De nærmeste stationer til Sigerslev er:

  • Byenden (Sigerslevvej) er 28 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Sigerslev (Sigerslevvej) er 447 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Sigerslev?

Disse Bus linjer standser nær Sigerslev: 251.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Sigerslev?

Disse Jernbane linjer standser nær Sigerslev: 210R.

Sigerslev, Stevns, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sigerslev i Stevns

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sigerslev i Stevns, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sigerslev på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sigerslev i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Sigerslev? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Byenden (Sigerslevvej); Sigerslev (Sigerslevvej).

Du kan tage til Sigerslev med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 251 Jernbane: 210R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sigerslev fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sigerslev, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Stevns, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sigerslev, Stevns
Sigerslev, Stevns Sigerslev er en lille by på Sydsjælland med 209 indbyggere (2019), beliggende i Store Heddinge Sogn nordøst for Store Heddinge. Bebyggelsen tilhører Stevns Kommune og ligger i Region Sjælland. Sydøst for Sigerslev findes den 47 m høje Store Møllehøj, og på den vestlige side ligger den delvist tørlagte og beplantede Sigerslev Mose, hvor der som følge af tørvegravning dannedes en sø. Mod kysten ligger Sigerslev Kridtbrud. Sigerslev omtales omkring 1370 (Sigherslef). På dette tidspunkt har her ligget en væbnergård, og i 1356 nævnes således en Ture Clementsen af Sigerslev og 1395-99 en væbner Hennichinus Reysere, som i 1389 havde købt en gård i Sigerslev af væbner Anders Pedersem Griis af Norup til Holme (død 1408). Landsbyen blev udskiftet i 1799. Sigerslev har et forsamlingshus, og forfatteren Søren Ulrik Thomsen gik i den nu nedlagte Sigerslev Skole, inden han flyttede til Store Heddinge. Forfatteren Niels E. Nielsen blev født i Sigerslev i 1924. Som del af Københavns raketforsvar anlagdes i begyndelsen af 1960'erne en affyringsbase for NIKE Ajax og NIKE Hercules raketter umiddelbart øst for byen.
Sådan kommer du til Sigerslev med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Sigerslev med appen!