Fortsæt til primært indhold

Vej til Silkeborg Højskole i Silkeborg med Bus eller Jernbane?

Silkeborg Højskole kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Silkeborg Højskole fra de vigtigste steder i Silkeborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Silkeborg Højskole

Sådan kommer du til Silkeborg Højskole af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Silkeborg Højskole?

  De nærmeste stationer til Silkeborg Højskole er:

  • Silkeborg Højskole er 49 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Stavangervej/Oslovej (Silkeborg Kom) er 602 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Silkeborg Ungdomsskole er 908 meter derfra, 13 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Silkeborg Højskole?

  Disse Bus linjer standser nær Silkeborg Højskole: 11, 9.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Silkeborg Højskole?

  Disse Jernbane linjer standser nær Silkeborg Højskole: RA, RX.

  Flere detaljer
Silkeborg Højskole kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Silkeborg Højskole i Silkeborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Silkeborg Højskole i Silkeborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Silkeborg Højskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Silkeborg Højskole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Silkeborg Højskole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Silkeborg Højskole; Stavangervej/Oslovej (Silkeborg Kom); Silkeborg Ungdomsskole.

Du kan tage til Silkeborg Højskole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 11, 9 Jernbane: RA, RX

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Silkeborg Højskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Silkeborg Højskole, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Silkeborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Silkeborg Højskole, Silkeborg
Silkeborg Højskole, Silkeborg Silkeborg Højskole er en grundtvigiansk højskole oprettet i 1969 af FDF. Højskolen er beliggende ved Silkeborg Langsø, og er en en velbesøgt højskole der tiltrækker unge (fortrinsvis 18-25 årige) fra alle dele af Danmark samt udenlandske elever fra store dele af verden. Silkeborg Højskole har omkring 125 elever på de lange kurser. Langt de fleste kursister på højskolens lange kurser (forår og efterår) er unge på vej mellem ungdoms- og videregående uddannelse. Højskoleopholdet bruges blandt andet til at afklare sig med hensyn til videre studievalg. Silkeborg Højskole udbyder igennem sommeren en lang række sommerkurser rettet imod alle aldre og målgrupper. Hovedfag på højskolen er: Politik Musik Friluftsliv Kunst Idræt og vandsport Change Makers (Internationalt)På Silkeborg Højskole har man valgt at videreudvikle den traditionelle, brede højskole med mange fag indenfor både det boglige/eksistentielle, det musisk/kreative og det fysisk udfordrende. Højskolen rejser til Cuba, Canada, New Zealand, Palæstina, Japan, Indien, Norge, Nepal, Malawi og Libanon og til mere hjemlige rejsemål: Tour de Danmark og Friluftsture i Søhøjlandet. Blandt højskolens faciliteter kan nævnes svømmehal, fitnesscenter, musikstudie, friluftscenter med kajak og kano, idrætshal, teater- og foredragssal, biograf, direkte adgang til Silkeborg Langsø, fodboldbaner, adgang til atletikstadion og meget mere. Gennem årene er flere landskendte sange udsprunget af miljøet på skolen. Den mest kendte er "Livstræet" ("Lad os lege i livstræets krone") med tekst og musik af Erik Lindebjerg og Hans Holm, tidligere henholdsvis kunstlærer og musiklærer. Forstander er fra 1. november 2014 Jacob Zakarias Eyermann, der tager over for Helga og Carsten Kolby Kristiansen.
Sådan kommer du til Silkeborg Højskole med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Silkeborg Højskole med appen!