Vej til Skærød i Helsinge med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skærød?

De nærmeste stationer til Skærød er:

  • Gl. Amtsvej (Frederiksværkvej) er 204 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Skærød?

Disse Bus linjer standser nær Skærød: 320R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Skærød?

Disse Jernbane linjer standser nær Skærød: 960R.

Skærød, Helsinge, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skærød i Helsinge

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skærød i Helsinge, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skærød på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skærød i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Skærød? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Gl. Amtsvej (Frederiksværkvej).

Du kan tage til Skærød med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 320R Jernbane: 960R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skærød fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skærød, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Helsinge, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skærød, Helsinge
Skærød, Helsinge Skærød er en bydel i Helsinge i Nordsjælland. Skærød var indtil 1. januar at betragte som en landsby med 642 indbyggere (2010) . Skærød er beliggende tre kilometer vest for Helsinge centrum, tre kilometer øst for Ramløse og 18 kilometer nord for Hillerød. Byen tilhører Gribskov Kommune og er beliggende i Ramløse Sogn, Holbo Herred, Frederiksborg Amt. Der er bevaret et mindre antal huse i den oprindelige landsby, men udbygningen af Helsinge industrikvarter, der bl.a. rummer genbrugsstationen i Gribskov Kommune, samt et større nybyggeri overfor dette industrikvarter, betyder at der er få hundrede meter mellem Skærød og Helsinge, således er Skærød fra 1. januar 2011 at betragte som sammenvokset med Helsinge by. Umiddelbart uden for landsbyen i retning mod Huseby er der en fin udsigt over Arresø. Ved hovedvej 205 ligger en mindre landejendom, hvor der i sommermånederne er en stort anlagt park med Dahlia, som tiltrækker mange besøgende.
Sådan kommer du til Skærød med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Skærød i Helsinge

Lettere at komme til Skærød med appen!