Vej til Skæring Kirke i Århus med Bus eller Bybane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skæring Kirke?

De nærmeste stationer til Skæring Kirke er:

  • Skæring Kirkevej/Skæring Hedevej (Aarhus Kom) er 80 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Skæring Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Skæring Kirke: 17.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skæring Kirke i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skæring Kirke i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skæring Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skæring Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Skæring Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skæring Kirkevej/Skæring Hedevej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Skæring Kirke med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 17

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skæring Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skæring Kirke, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skæring Kirke, Århus

Nærmeste stationer til Skæring Kirke i Århus

Lettere at komme til Skæring Kirke med appen!