Vej til Skads i Esbjerg med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skads?

De nærmeste stationer til Skads er:

  • Skads (Esbjerg) er 32 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Skads?

Disse Bus linjer standser nær Skads: 248, 944X.

Skads, Esbjerg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skads i Esbjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skads i Esbjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skads på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skads i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Skads? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skads (Esbjerg).

Du kan tage til Skads med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 248, 944X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skads fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skads, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Esbjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skads, Esbjerg
Skads, Esbjerg Skads er en landsby i Sydvestjylland med 442 indbyggere (2019). Skads er beliggende i Skads Sogn ved Esbjergmotorvejen to kilometer nordøst for Andrup og ni kilometer øst for Esbjerg. Byen tilhører Esbjerg Kommune og er beliggende i Region Syddanmark. Skads Kirke ligger i byen.
Sådan kommer du til Skads med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Skads med appen!