Vej til Skagen i Skagen med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Skagen fra de vigtigste steder i Skagen med Jernbane eller Bus

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Sådan kommer du til Skagen af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Kennedy Arkaden 129 min
Jernbane - 7575
Gå
Fra Aalborg Busterminal 131 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Fra Aalborg Politistation 134 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du vejvisning til Skagen i Skagen, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Jernbane eller Bus køreplaner til Skagen. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Skagen.

Vælg Jernbane eller Bus muligheder, du kan tage for at komme til Skagen. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Jernbane: 75.

Er du ved at planlægge din retur fra Skagen, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Skagen, Skagen
Skagen, Skagen For alternative betydninger, se Skagen (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Skagen) Skagen ligger i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Byen har 8.088 indbyggere (2017) og er beliggende i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Den er desuden bycentrum i Skagen Sogn. I dette nordligste område af Jylland kan man bl.a. se Den tilsandede kirke og besøge Grenen, der skiller Skagerrak fra Kattegat. Skagen er en udpræget turistby, der først og fremmest er kendt for sin særprægede natur og for sine Skagensmalere. Sidstnævnte var en gruppe danske kunstmalere, P. S. Krøyer, Anna Ancher og Michael Ancher – der fandt områdets naturlige lys så specielt og spændende, at de bosatte sig på Jyllands nordspids og skabte en række mesterværker indenfor malerkunst. Disse kan i dag ses på Skagens Museum. Skagen er ligeledes kendt for sin fiskerihavn og for Skagen Festivalen der blev opstartet i 1971. Farven på husene er speciel – skagengul – og karakteristisk er de hvide kanter på tagstenene.
Sådan kommer du til Skagen med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere