Vej til Skagen i Skagen med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Skagen, Skagen, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Skagen fra de vigtigste steder i Skagen med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Skagen

  • Jernbane Jernbane: 75

Sådan kommer du til Skagen af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Kennedy Arkaden 129 min
Jernbane - 7575
Gå
Fra Aalborg Busterminal 131 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Fra Aalborg Politistation 134 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Skagen?

Disse Jernbane linjer standser nær Skagen: 75.

Skagen, Skagen, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skagen i Skagen

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skagen i Skagen, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skagen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skagen i realtid.

Du kan tage til Skagen med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: 75

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skagen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skagen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Skagen, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skagen, Skagen
Skagen, Skagen For alternative betydninger, se Skagen (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Skagen) Skagen ligger i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Byen har 8.003 indbyggere (2019) og er beliggende i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Den er desuden bycentrum i Skagen Sogn. I dette nordligste område af Jylland kan man bl.a. se Den tilsandede kirke og besøge Grenen, der skiller Skagerrak fra Kattegat. Skagen er en udpræget turistby, der først og fremmest er kendt for sin særprægede natur og for sine Skagensmalere. Sidstnævnte var en gruppe danske kunstmalere, P. S. Krøyer, Anna Ancher og Michael Ancher – der fandt områdets naturlige lys så specielt og spændende, at de bosatte sig på Jyllands nordspids og skabte en række mesterværker indenfor malerkunst. Disse kan i dag ses på Skagens Museum. Skagen er ligeledes kendt for sin fiskerihavn og for Skagen Festivalen der blev opstartet i 1971. Farven på husene er speciel – skagengul – og karakteristisk er de hvide kanter på tagstenene.
Sådan kommer du til Skagen med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Skagen med appen!