Fortsæt til primært indhold

Vej til Skagen i Frederikshavn med Jernbane eller Bus?

Se Skagen, Frederikshavn, på kortet

Vejvisning til Skagen fra de vigtigste steder i Frederikshavn med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Skagen

  • Jernbane Jernbane: 75
Spørgsmål & svar
  • Hvilke Jernbane linjer standser nær Skagen?

    Disse Jernbane linjer standser nær Skagen: 75.

    Flere detaljer

Se Skagen, Frederikshavn, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Skagen i Frederikshavn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skagen i Frederikshavn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skagen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skagen i realtid.

Du kan tage til Skagen med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: 75

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skagen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skagen, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Frederikshavn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skagen, Frederikshavn
Skagen, Frederikshavn For alternative betydninger, se Skagen (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Skagen) Skagen ligger i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Byen har 7.571 indbyggere (2022) og er beliggende i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Den er desuden bycentrum i Skagen Sogn. I dette nordligste område af Jylland kan man bl.a. se Den tilsandede kirke og besøge Grenen, der skiller Skagerrak fra Kattegat. Skagen er en udpræget turistby, der først og fremmest er kendt for sin særprægede natur og for sine Skagensmalere. Sidstnævnte var en gruppe danske kunstmalere, P. S. Krøyer, Anna Ancher og Michael Ancher – der fandt områdets naturlige lys så specielt og spændende, at de bosatte sig på Jyllands nordspids og skabte en række mesterværker indenfor malerkunst. Disse kan i dag ses på Skagens Museum. Skagen er ligeledes kendt for sin fiskerihavn og for Skagen Festivalen der blev opstartet i 1971. Farven på husene er speciel – skagengul – og karakteristisk er de hvide kanter på tagstenene.
Sådan kommer du til Skagen med offentlig transport – Om stedet

Nærmeste stationer til Skagen i Frederikshavn

Jernbane stationer tættest på Skagen i Frederikshavn

Moovit

1.19M+ anmeldelser
Nemmere at komme til Skagen i...