Fortsæt til primært indhold

Vej til Skamlingsbanken i Christiansfeld med Bus eller Jernbane?

Skamlingsbanken kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Skamlingsbanken fra de vigtigste steder i Christiansfeld med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Skamlingsbanken

Spørgsmål & svar

  • Hvad er de nærmeste stationer til Skamlingsbanken?

    De nærmeste stationer til Skamlingsbanken er:

    • Skamling er 544 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Hvilke Bus linjer standser nær Skamlingsbanken?

    Disse Bus linjer standser nær Skamlingsbanken: 254.

Skamlingsbanken kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Skamlingsbanken i Christiansfeld

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skamlingsbanken i Christiansfeld, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skamlingsbanken på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skamlingsbanken i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Skamlingsbanken? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skamling.

Du kan tage til Skamlingsbanken med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 254

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skamlingsbanken fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skamlingsbanken, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Christiansfeld, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skamlingsbanken, Christiansfeld
Skamlingsbanken, Christiansfeld Skamlingsbanken er en 2-3 km lang randmoræne i Sydjylland mellem Kolding og Hejlsminde. Dens top Højskamling, hvorfra man kan se langt ud over det meget kuperede område, var med sine 113 m o.h. det højeste punkt i det historiske Sønderjylland. Banken ligger i Vejstrup Sogn, som hørte til Hertugdømmet Slesvig, men var et af dem, der ved fredsslutningen efter krigen i 1864 blev indlemmet i Kongeriget Danmark. Sognet kom således ikke under preussisk styre frem til Genforeningen i 1920 og hører derfor ikke til Sønderjylland efter den nutidige definition. Siden 1843 har Skamlingsbanken været ramme om en række store folkemøder. Mange fremtrædende personer har holdt taler her, bl.a. N.F.S. Grundtvig, Laurids Skau og Orla Lehmann. Siden 1998 er der afholdt årlige gratis operakoncerter med op til 30.000 tilhørere.
Sådan kommer du til Skamlingsbanken med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Skamlingsbanken i Christiansfeld

Lettere at komme til Skamlingsbanken med appen!