Vej til Skejby Centret i Århus med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skejby Centret?

De nærmeste stationer til Skejby Centret er:

  • Randersvej/Skejbygårdsvej (Aarhus Kom) er 462 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Skejbytoften/Skejby Busvej (Aarhus Kom) er 743 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Skejbyparken (Aarhus Kom) er 762 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Vejlby-Risskov Hallen/Vejlby Centervej (Aarhus Kom er 784 meter derfra, 11 minutters gang.
  • Dusager/Randersvej (Aarhus Kom) er 943 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Skejby Centret?

Disse Bus linjer standser nær Skejby Centret: 117, 118, 6A, 918X.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skejby Centret i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skejby Centret i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skejby Centret på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skejby Centret i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Skejby Centret? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Randersvej/Skejbygårdsvej (Aarhus Kom); Skejbytoften/Skejby Busvej (Aarhus Kom); Skejbyparken (Aarhus Kom); Vejlby-Risskov Hallen/Vejlby Centervej (Aarhus Kom; Dusager/Randersvej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Skejby Centret med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 117, 118, 6A, 918X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skejby Centret fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skejby Centret, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skejby Centret, Århus
Lettere at komme til Skejby Centret med appen!