Vej til Skelhøje i Karup med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg
Skelhøje, Karup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Skelhøje fra de vigtigste steder i Karup med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Skelhøje

  • Bus Bus: Bus - 53

Sådan kommer du til Skelhøje af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Karup Lufthavn / Flyvestation Karup 75 min
Gå
Bus - 716716
Bus - 5353

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Skelhøje?

Disse Bus linjer standser nær Skelhøje: Bus - 53.

Skelhøje, Karup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skelhøje i Karup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skelhøje i Karup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skelhøje på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skelhøje i realtid.

Du kan tage til Skelhøje med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 53

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skelhøje fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skelhøje, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Karup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skelhøje, Karup
Skelhøje, Karup Skelhøje (opr. Skjelshoje) er en lille by i Midtjylland med 505 indbyggere (2019), beliggende på kanten af Dollerup Bakker. Skelhøje ligger 16 kilometer syd/vest for Viborg, 37 kilometer nord/øst for Herning og 16 kilometer nord/øst for Karup Lufthavn. Byen ligger i Region Midtjylland og hører under Viborg Kommune. Skelhøje er beliggende i de tre sogne Frederiks Sogn, Lysgård Sogn og Dollerup Sogn. Den opstod i 1906 da man byggede Skelhøje Station på stedet, til den nyanlagte Herning-Viborg banen. Et af byens samlingssteder kaldet Dalen er en dyb dal der starter inde i byen, og går over 2 km mod nord indtil Hald Sø kommer som det dybeste sted. Det højeste sted i Skelhøje ligger 80 meter over havets overflade. Man mener at området blev skabt før istiderne, men geologiske undersøgelser har endnu ikke kunne bestemme dette med sikkerhed. Skelhøje har blandt andet haft et mejeri, telefoncentral, bagerforretning, træsko- og cykelhandler samt manufakturforretning. Slagterforretningen lukkede 28. februar 2009, da Stig Rasmussen ikke ville drive forretningen videre. I 2008 forlod forældrene driften efter 31 år. Efter en omtumlet tilværelse de sidste par år for købmanden, måtte byens sidste forretning lukke i december 2010, og erklære sig selv konkurs den 17. december samme år. Dette skete efter at forretningen var kommet på anparter blandt byens borgere under navnet "Vores Købmand", og var en del af Spar-kæden.I dag er en gruppe borgere gået sammen om at genetablere byens købmand under navnet "Skelhøje Købmandsgaard". Der er oprettet en forening der driver butikken som en socialøkonomisk virksomhed og yderligere en investorgruppe der har købt de eksisterende bygninger. Skelhøje Købmandsgaard er startet op juni 2014 og bruges i dag af både lokale og turister. Byens tidligere kro skiftede i 2004 navn til Skelhøje Kulturhus og bliver i dag drevet af en selvejet fond der står for udlejning af de ny-renoverede festsale samt 3 værelser til overnatning. Der er yderligere en aktiv borgerforening i Skelhøje der holder landsbyfest, fastelavn, Sct Hans bål og mange andre arrangementer.
Sådan kommer du til Skelhøje med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Skelhøje med appen!