Vej til Skjoldborg (Thisted Kommune) i Danmark med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Skjoldborg (Thisted Kommune) fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane eller Bus

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Sådan kommer du til Skjoldborg (Thisted Kommune) af Bus

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Aalborg Lufthavn Terminal 199 min
Bus - 7070
Bus - 970X970X
Gå
Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Hvilke offentlige transportlinjer går gennem Skjoldborg (Thisted Kommune) i Danmark, Danmark og stopper i nærheden af mig?

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest opdaterede køreplan for linjer, der stopper nær Skjoldborg (Thisted Kommune). Moovit viser dig de stoppesteder og stationer, der er tættest på dit bestemmelsessted. Tjek listen over stoppesteder tættest på Skjoldborg (Thisted Kommune): Oles Toft (Langebeksvej / Skjoldborg); Gadesvej (Langebeksvej / Skjoldborg); Stakkedal (Thisted Kommune).

Vil du gerne se andre transitmuligheder? Jernbane eller Bus er mulige transitmuligheder, du kan bruge til at komme til Skjoldborg (Thisted Kommune). Vælg fra denne liste over linjer, der kommer tæt på dit bestemmelsessted - Jernbane: Jernbane - TOGBUS; Bus: Bus - 970X.

Du kan også finde live vejvisning til Skjoldborg (Thisted Kommune) eller se det nærmest busstoppested eller Jernbane eller Bus stationer i nærheden af mig ved at downloade Moovit Appen.

Det er ikke nødvendigt at installere en bus app for at tjekke bustiderne eller til at downloade en tog app for at få togtider. Moovit er den eneste alt-i-et transit app, der hjælper dig derhen, hvor du skal hen.

Prøv Moovit og se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste apper for offentlig transport på markedet.

Skjoldborg (Thisted Kommune)
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere