Vej til Skoven Kirke i Jægerspris med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Skoven Kirke, Jægerspris, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Skoven Kirke fra de vigtigste steder i Jægerspris med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Skoven Kirke - Bus: Bus - 316.

Sådan kommer du til Skoven Kirke af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Faurbjerg Blacksmith 586 min
Gå
Bus - 540540
Bus - 240240
Bus - 230R230R
Bus - 230R230R
Bus - 316316

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skoven Kirke?

De nærmeste stationer til Skoven Kirke er:

  • Skoven Kirke (Kulhusvej) er 130 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Præstegårdsvej (Kulhusvej) er 474 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Troldeskovvej (Kulhusvej) er 736 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Bag Skovens Brugs (Gl. Kulhusvej) er 1023 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Skoven Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Skoven Kirke: Bus - 316.

Skoven Kirke, Jægerspris, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skoven Kirke i Jægerspris

Søger du efter vejvisning til Skoven Kirke i Jægerspris, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Skoven Kirke med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Skoven Kirke - Bus: Bus - 316.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Skoven Kirke (Kulhusvej); Præstegårdsvej (Kulhusvej); Troldeskovvej (Kulhusvej); Bag Skovens Brugs (Gl. Kulhusvej).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Skoven Kirke på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Skoven Kirke på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Skoven Kirke, Jægerspris
Skoven Kirke, Jægerspris Skoven Kirke ligger lidt øst for landsbyen Skoven ca. 11 km NV for Frederikssund (Region Hovedstaden). Kirken blev opført 1897 i nationalromantisk stil efter tegninger af Martin Borch. Efter en brand 1982 blev Skoven Kirke genopbygget af Mangor & Nagel 1983. Genopbygningen af kirken i start-firserne, kom til at blive en længere kamp med de sædvanlige instanser, der skal inddrages i kirkesammenhænge. Det erfarede kunstneren Sven-Aage Larsen fra Jægerspris, der sammen med hustruen Lotte W. Larsen, forestod udsmykningen af kirken ved genopbygningen - i tæt samarbejde med arkitekten Torben Hjort fra Mangor & Nagel. Resultatet blev dog ganske flot og har høstet megen anerkendelse. Mange unge bryllupspar har således fået deres kærlighed forseglet i denne lyse kirke og er således et bevis på, at denne kirke har fundet sin plads i den moderne verden - til trods for sin placering midt mellem sommerhuse og militære 3.verdenskrigs øvelser. Ideen i udsmykningen udsprang i, at der skulle laves "et lyst og venligt rum", som Sven-Aage udtrykte det. Udvendigt er kirken stort set uændret , men indvendigt er der sket store ting. Til væggene har kunstnerparret produceret ca. 3000 stentøjskakler med vievandskorset. Alt er lavet i hånden. Produktionen foregik i parrets værksted i Koblerne, som ligger opad Nordskoven. I koret står en betonramme, der indrammer en smuk glasmosaik. Glasmosaikken er tegnet af Sven-Aage Larsen og udført hos glarmestrene Frese & sønner. Til bagbelysning af mosaikken er benyttet ovenlysvinduer fra Velux. En god detalje, som indbragte en pris fra Velux-fonden. Den afdøde, lokale væverske, Mette Feilberg, har vævet prædikestolens fine tæppe, efter oplæg af Sven-Aage Larsen. Sven-Aage Larsen døde i 2004 efter en kræftsygdom, som følge af hans brug af keramikovnen, der i kirkens genopbygningsår måtte gennemgå en renovering med Zeronit - som viste sig at være et kræftfremkaldende materiale på lige fod med Asbest.
Sådan kommer du til Skoven Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Skoven Kirke med appen!