Vej til Skovridergård i Klampenborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Skovridergård fra de vigtigste steder i Klampenborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Skovridergård

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Skovridergård?

Disse Bus linjer standser nær Skovridergård: 388.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Skovridergård?

Disse Jernbane linjer standser nær Skovridergård: 029, C.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skovridergård i Klampenborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skovridergård i Klampenborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skovridergård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skovridergård i realtid.

Du kan tage til Skovridergård med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 388 Jernbane: 029, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skovridergård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skovridergård, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Klampenborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skovridergård, Klampenborg
Lettere at komme til Skovridergård med appen!