Fortsæt til primært indhold

Vej til Slagelse st. i Slagelse med Jernbane eller Bus?

Se Slagelse st., Slagelse på kortet

Slagelse st. kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Slagelse st. fra de vigtigste steder i Slagelse med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Slagelse st.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Slagelse st.?

  De nærmeste stationer til Slagelse st. er:

  • Slagelse St. (Ndr.Stationsvej) er 85 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Slagelse St. Sdr. Stationsvej (Sdr.Stationsvej) er 97 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Slagelse st.?

  Disse Bus linjer standser nær Slagelse st.: 460R, 480R, 902.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Slagelse st.?

  Disse Jernbane linjer standser nær Slagelse st.: IC.

  Flere detaljer

Se Slagelse st., Slagelse på kortet

Slagelse st. kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Slagelse st. i Slagelse

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Slagelse st. i Slagelse, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Slagelse st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Slagelse st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Slagelse st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Slagelse St. (Ndr.Stationsvej); Slagelse St. Sdr. Stationsvej (Sdr.Stationsvej).

Du kan tage til Slagelse st. med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 460R, 480R, 902 Jernbane: IC

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Slagelse st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Slagelse st., hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Slagelse, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Slagelse st., Slagelse
Slagelse st., Slagelse Slagelse Station er en dansk jernbanestation i Slagelse. Den første station i Slagelse blev opført ved anlægget af Sjællandske Jernbane Selskabs (SJS) anlæg af strækningen Roskilde-Korsør i 1856. For at undgå store jordarbejder, blev stationen bygget lidt nord for byen (ligesom også Sorø og Korsør stationer af sparehensyn anlagdes et stykke fra de byer, de skulle betjene), hvilket fik borgerne til at arbejde for enten et stikspor til byen eller en forlægning. I forbindelse med anlægget af strækningen Slagelse-Næstved i 1891-1892 forlagde man Vestbanen ved Slagelse, blandt andet ved at gennemføre omfattende udgravninger, med hjælp af den første dampgravemaskine, der blev anvendt i Danmark. Samtidig opførtes den nuværende stationsbygning, tegnet af statsbanernes arkitekt N.P.C. Holsøe. Bygningen blev fredet i 1992. Den oprindelige stationsbygning kan stadig ses på Nordre Ringgade, hvis forløb stort set følger den oprindelige jernbanes linjeføring.
Sådan kommer du til Slagelse st. med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Slagelse st. med appen!