Vej til Slotshaven i Holbæk med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Slotshaven?

De nærmeste stationer til Slotshaven er:

  • Holbæk St. er 975 meter derfra, 14 minutters gang.
  • Stenhus St. er 1039 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Slotshaven?

Disse Bus linjer standser nær Slotshaven: 502, 560.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Slotshaven?

Disse Jernbane linjer standser nær Slotshaven: RE.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Slotshaven i Holbæk

Vil du gerne vide den bedste måde at finde vej til Slotshaven in Holbæk, Danmark på?

Moovit kan hjælpe! Moovits rutefinder hjælper med at gøre turen lettere. Angiv adressen, du leder efter, og så vil Moovit hjælpe dig med at finde de bedste ruter og hurtigste måde at kommer dertil på!

Søger du efter det nærmeste stoppested eller en bestemt station tæt på dit bestemmelsessted? Hvis du gerne vil til Slotshaven, er her en liste over stoppesteder og stationer, der ligger tættest på Slotshaven: Holbæk St.; Stenhus St..

Vil du gerne tage med en bestemt transitmulighed? Bus eller Jernbane er tilgængelige offentlige transport alternativer, der kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Alle transitlinjer i det følgende har ruter, der kommer i nærheden af Slotshaven - Bus: 502, 560; Jernbane: RE.

På farten? Download Moovit Appen, så du kan bruge vores nyttige live vejvisningsfunktion, som vil kortlægge gaderne og de bedste tilgængelige ruter. Moovit har de senest opdaterede køreplaner og tidsoverslag for din tur til Slotshaven.

Du behøver ikke en specifik bus eller tog app for at få den næste bustid eller se den aktuelle togtid eller køreplan. Hos Moovit har vi alle dine transittider og -muligheder i en brugervenlig app. Vi er stolte over at være blevet udnævnt af Google Play Store og App Store som en af de bedste transit apper. Find ud af, hvorfor over 460 millioner brugere, herunder passagerer i Holbæk, stoler på Moovit for deres offentlige transport behov.

Slotshaven, Holbæk
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Slotshaven med appen!