Fortsæt til primært indhold

Vej til Sorø med Bus eller Jernbane?

Se Sorø på kortet

Sorø kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Sorø fra de vigtigste steder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sorø

Sådan kommer du til Sorø af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Sorø?

  De nærmeste stationer til Sorø er:

  • Sorøhallen (Ringstedvej) er 202 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Sorø Byterminal (Rådhusvej) er 472 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Sorø Byterminal er 506 meter derfra, 7 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Sorø?

  Disse Bus linjer standser nær Sorø: 421, 422, 460R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Sorø?

  Disse Jernbane linjer standser nær Sorø: IC.

  Flere detaljer

Se Sorø på kortet

Sorø kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Sorø

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sorø, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sorø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sorø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Sorø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sorøhallen (Ringstedvej); Sorø Byterminal (Rådhusvej); Sorø Byterminal.

Du kan tage til Sorø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 421, 422, 460R Jernbane: IC

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sorø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sorø, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Sorø, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sorø
Sorø Sorø ligger på Midtsjælland og har 7.999 indbyggere (2022). Navnet kommer af Sor Ø, da det oprindelige munkekloster lå på et landområde omkranset af sø og mose. Byen er i de ældste kilder benævnt Sor. Andre mener, at navnet er en afledning af det olddanske sør, der betyder "dynd", men kan også have betydningen "dyndet ved søen". Byens indbyggere kaldes soranere. Byen ligger i et område med skove og adskillige søer, hvoraf Sorø Sø og Tuelsø er de største. Den sydlige bydel hedder Frederiksberg og den nordlige Pedersborg. På Frederiksberg ligger Sorø station med jernbaneforbindelse mod øst og vest. Tidligere var der jernbane mod nord, Veddebanen, med bl.a. stop i Pedersborg. Sorø er regionshovedby i Region Sjælland. Byen befinder sig forholdsvis tæt på motorvej E20 og har således gode adgangsveje til hovedstaden (ca. 1 time). Der er 13 kilometer til Dianalund, 15 til Slagelse, 16 til Ringsted, 29 til Næstved, 33 til Korsør og 36 kilometer til Holbæk.
Sådan kommer du til Sorø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Sorø med appen!