Vej til Sorte Hest i Vesterbro, København med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg
Sorte Hest, Vesterbro, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Sorte Hest fra de vigtigste steder i Vesterbro, København med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sorte Hest

  • Bus Bus: Bus - 6A

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Sorte Hest?

Disse Bus linjer standser nær Sorte Hest: Bus - 6A.

Sorte Hest, Vesterbro, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sorte Hest i Vesterbro, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sorte Hest i Vesterbro, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sorte Hest på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sorte Hest i realtid.

Du kan tage til Sorte Hest med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 6A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sorte Hest fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sorte Hest, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Vesterbro, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sorte Hest, Vesterbro, København
Sorte Hest, Vesterbro, København Sorte Hest Gjæstgiveriet er en bygning, der ligger på Vesterbrogade i København. Bygningerne er blandt de ældste på Vesterbro og kan spores tilbage til slutningen af 1600-tallet og har ud over landbrug og gæstgiveriet haft et bryggeri, brændevinshandel, kakkelovnsfabrik og købmandsforretning. Stedet blev ofte brugt af bønder, der ikke nåede inden for Københavns volde, før Vesterport lukkede om aftenen. Før 1815 hed kroen "Den forgyldte løve". I 1980 var det Bøje Nielsens og Axel Juel-Jørgensens Dansk Totalentreprise A/S, der ejede ejendommen og havde planer om at nedrive den og bygge et nyt lejlighedskompleks. Disse planer blev imidlertid standset af Fredningsstyrelsen, der fik Sorte Hest fredet. I de følgende år blev bygningerne ikke vedligeholdt. I 1986 rykkede BZ-bevægelsen ind i de forfaldne bygninger, hvor bz'erne boede, indtil Københavns Kommune med politiets hjælp fik dem smidt ud i 1990. De fleste af bygningerne er nu ejet af to andelsboligforeninger.
Sådan kommer du til Sorte Hest med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Sorte Hest med appen!