Vej til Stadion FK Crvena stijena i Podgorica med Bus

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Stadion FK Crvena stijena?


De nærmeste stationer til Stadion FK Crvena stijena er:
Stadion Crvene Stijene er 352 meter derfra, 5 minutters gang.
Milana Raičkovića II er 589 meter derfra, 8 minutters gang.
Milana Raičkovića, 52 er 617 meter derfra, 9 minutters gang.
Milana Raičkovića I er 703 meter derfra, 10 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Stadion FK Crvena stijena?

Disse Bus linjer standser nær Stadion FK Crvena stijena: 2-3, 4.

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 90+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Stadion FK Crvena stijena i Podgorica, Montenegro? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Stadion FK Crvena stijena på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Stadion FK Crvena stijena i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Stadion FK Crvena stijena? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Stadion Crvene Stijene; Milana Raičkovića II; Milana Raičkovića; Milana Raičkovića I.

Du kan tage til Stadion FK Crvena stijena med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 2-3, 4.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Stadion FK Crvena stijena fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Stadion FK Crvena stijena, hvilket er grunden til at over 360 millioner brugere, herunder brugere i Podgorica, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Stadion FK Crvena stijena
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere