Vej til Stadionhal 1 i Brøndby med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Stadionhal 1?

De nærmeste stationer til Stadionhal 1 er:

  • Brøndby Hallen (Brøndbyvester Boulevard) er 255 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Stadionhal 1?

Disse Bus linjer standser nær Stadionhal 1: 13, 166, 22, 500S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Stadionhal 1?

Disse Jernbane linjer standser nær Stadionhal 1: A, B.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Stadionhal 1 i Brøndby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Stadionhal 1 i Brøndby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Stadionhal 1 på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Stadionhal 1 i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Stadionhal 1? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Brøndby Hallen (Brøndbyvester Boulevard).

Du kan tage til Stadionhal 1 med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 13, 166, 22, 500S Jernbane: A, B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Stadionhal 1 fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Stadionhal 1, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Brøndby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Stadionhal 1, Brøndby
Lettere at komme til Stadionhal 1 med appen!