Vej til Stark i Odder med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Stark fra de vigtigste steder i Odder med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Stark

  • Bus
    Bus
  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Stark?

Disse Bus linjer standser nær Stark: Bus - 100, Bus - 331.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Stark?

Disse Jernbane linjer standser nær Stark: Jernbane - IC.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Stark i Odder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Stark i Odder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Stark på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Stark i realtid.

Du kan tage til Stark med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 100, Bus - 331 Jernbane: Jernbane - IC

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Stark fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Stark, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Odder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Stark, Odder
Lettere at komme til Stark med appen!