Vej til Steintjørni i Lærdal med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Steintjørni fra de vigtigste steder i Lærdal med Jernbane eller Bus

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Steintjørni i Lærdal, Norge? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Steintjørni på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Steintjørni i realtid.

Du kan tage til Steintjørni med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: NX 170.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Steintjørni fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Steintjørni, hvilket er grunden til at over 250 millioner brugere, herunder brugere i Lærdal, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Steintjørni, Lærdal
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere