Vej til Stenbjerg (Østbirk) i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Stenbjerg (Østbirk) fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Se alle de ruter, der stopper ved Stenbjerg (Østbirk) i Danmark, Danmark.

Leder du ikke efter Stenbjerg (Østbirk)? Vil du gerne finde de nærmeste Bus, Jernbane eller Færge stationer til mig? Vælg en anden station eller stoppesteder fra kortet for at finde den bus-, tog- eller andre stationer i Danmark, der ligger tættest på mig.

Vil du gerne vide, hvilke stationer er tæt på mig lige nu? Find de Bus, Jernbane eller Færge stationer, der er tættest på dig, ved at downloade Moovit Appen. Med vores App, kan du finde det nærmeste bus stoppested, den nærmeste jernbanestation eller finde alternative ruter og køreplaner, der kan bringe dig til Stenbjerg (Østbirk).

Søger du en specifik station tæt på dit bestemmelsessted? Find det stoppested eller de alternative stoppesteder, der er tættest på Stenbjerg (Østbirk) med Moovit. Vælg fra denne liste over alternative stationer for Stenbjerg (Østbirk): Lundum. Østbirkvej/Urupvej (Horsens); Sattrup (Østbirk).

Find andre relevante offentlige transport alternativer som Bus, Jernbane eller Færge ruter for at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitmuligheder har ruter, der kommer i nærheden Stenbjerg (Østbirk) - Jernbane: Jernbane - IC; Bus: Bus - 112.

Det er lige blevet meget lettere at komme til Stenbjerg (Østbirk) med Moovit. Du behøver ikke at have en specifik bus app for at tjekke bustiderne eller en tog app for at se køreplanerne: Moovit har alle dine oplysninger om offentlig transport i en let anvendelig gratis app. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store valgte Moovit som en af de bedste apper til offentlig transport på markedet, og det er grunden til, at over 250 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, sætter deres lid til Moovit for deres offentlige transport behov!

Stenbjerg (Østbirk)
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere