Vej til Store Okseø i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Store Okseø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Store Okseø fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Store Okseø

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Store Okseø?

De nærmeste stationer til Store Okseø er:

  • Rønshoved Fjordvejen 83 er 199 meter derfra, 15 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Store Okseø?

Disse Bus linjer standser nær Store Okseø: 110.

Store Okseø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Store Okseø i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Store Okseø i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Store Okseø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Store Okseø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Store Okseø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rønshoved Fjordvejen 83.

Du kan tage til Store Okseø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 110

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Store Okseø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Store Okseø, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Store Okseø
Store Okseø Okseøerne (tysk: Ochseninseln) er to småøer på den danske side i Flensborg Fjord. Øerne ligger ud for Sønderhav. Øerne bliver for første gang nævnt i Kong Valdemars Jordebog i år 1231. Øerne blevet dengang brugt som græsgange for kvæg. Efter sagnet opstår øerne ud af ler, som falder ned fra en jættes sko. Indtil den store stormflod i november 1872 levede beboerne af landbrug, fiskeri og skibsbyggeri. Store Okseø er 8 ha stor og har en færgeforbindelse til fastlandet. På øen findes en campingplads og en restaurant. Store Okseø ejedes af Bov Kommune, Miljøministeriet og Sønderjyllands Amt frem til 2007, hvor øen blev overtaget af Miljøministeriet. Lille Okseø er 4 ha stor og ejes af Københavns Lærerforenings Kolonier. Dronning Margrete 1. døde af pest på et skib i Flensborg Havn, hvorefter hun ifølge sagnet en kort periode var begravet på Lille Okseø. Derefter blev hun bragt til Sjælland og genbegravet i Sorø Klosterkirke, for endelig i 1413 som den første kongelige af blive begravet i Roskilde Domkirke.
Sådan kommer du til Store Okseø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Store Okseø med appen!