Vej til Stouby i Juelsminde med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Stouby?

De nærmeste stationer til Stouby er:

  • Stoubyhallen (Hedensted Kom) er 288 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Stouby (Hedensted Kom) er 304 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Ællingegade/Vejlevej (Hedensted Kom) er 322 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Stouby?

Disse Bus linjer standser nær Stouby: 205.

Stouby, Juelsminde, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Stouby i Juelsminde

Søger du efter vejvisning til Stouby i Juelsminde, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Stouby med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Stouby - Bus: 205.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Stoubyhallen (Hedensted Kom); Stouby (Hedensted Kom); Ællingegade/Vejlevej (Hedensted Kom).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Stouby på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Stouby på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Stouby, Juelsminde
Stouby, Juelsminde For alternative betydninger, se Stouby (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Stouby)Stouby er en lille by i Østjylland med 874 indbyggere (2019). Stouby er beliggende i Stouby Sogn 11 kilometer sydøst for Hedensted, 19 kilometer syd for Horsens og 19 kilometer øst for Vejle. Byen tilhører Hedensted Kommune og er beliggende i Region Midtjylland. Stouby Kirke og Stouby Skole ligger i byen. Blandt de personer, der stammer fra Stouby, er den tidligere fodboldspiller Michael Madsen.
Sådan kommer du til Stouby med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Stouby med appen!