Fortsæt til primært indhold

Vej til Strøby Egede i Vallø med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Strøby Egede?

  De nærmeste stationer til Strøby Egede er:

  • Strøby Egede Fortunvej (Stevnsvej) er 214 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Lindevej (Stevnsvej) er 308 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Strøby Egede?

  Disse Bus linjer standser nær Strøby Egede: 108, 109, 251.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Strøby Egede?

  Disse Jernbane linjer standser nær Strøby Egede: 110R.

  Flere detaljer
Strøby Egede kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Strøby Egede i Vallø

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Strøby Egede i Vallø, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Strøby Egede på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Strøby Egede i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Strøby Egede? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Strøby Egede Fortunvej (Stevnsvej); Lindevej (Stevnsvej).

Du kan tage til Strøby Egede med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 108, 109, 251 Jernbane: 110R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Strøby Egede fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Strøby Egede, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Vallø, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Strøby Egede, Vallø
Strøby Egede, Vallø Strøby Egede er en kystby på Sydsjælland med 4.532 indbyggere (2020) inkl. Strøby Ladeplads. Strøby Egede er beliggende i Strøby Sogn ved Køge Bugt en kilometer nord for Valløby, fem kilometer sydøst for Køge og seks kilometer øst for Herfølge. Byen tilhører Stevns Kommune og er beliggende i Region Sjælland. Strøby Egede er kommunens største byområde. Området var beboet allerede i stenalderen, hvilket fundet af en grav fra slutningen af jægerstenalderen for omkring 6000 år siden, med skeletterne af 3 voksne og 5 børn, vidner om. Graven, den såkaldte Strøbygrav, er det største og et af de ældste gravfund fra stenalderen og kan ses på Køge Museum.
Sådan kommer du til Strøby Egede med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Strøby Egede med appen!