Vej til Strømmen 1 i Valby, København med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Strømmen 1?

De nærmeste stationer til Strømmen 1 er:

  • Spontinisvej (Stubmøllevej) er 127 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Spontinisvej (Ellebjergvej) er 142 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Ny Ellebjerg St. (Togbus) er 315 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Händelsvej (Stubmøllevej) er 329 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Strømmen 1?

Disse Bus linjer standser nær Strømmen 1: 10, 3A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Strømmen 1?

Disse Jernbane linjer standser nær Strømmen 1: A, F.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Strømmen 1 i Valby, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Strømmen 1 i Valby, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Strømmen 1 på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Strømmen 1 i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Strømmen 1? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Spontinisvej (Stubmøllevej); Spontinisvej (Ellebjergvej); Ny Ellebjerg St. (Togbus); Händelsvej (Stubmøllevej).

Du kan tage til Strømmen 1 med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 10, 3A Jernbane: A, F

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Strømmen 1 fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Strømmen 1, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Valby, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Strømmen 1, Valby, København
Lettere at komme til Strømmen 1 med appen!