Vej til Strandskolen i Århus med Bus eller Bybane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Strandskolen fra de vigtigste steder i Århus med Bus eller Bybane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Strandskolen

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Strandskolen?

De nærmeste stationer til Strandskolen er:

  • Ravnsøvej/Grenåvej (Aarhus Kom) er 297 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Bellevuehallerne/Nordre Strandvej (Aarhus Kom) er 912 meter derfra, 12 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Strandskolen?

Disse Bus linjer standser nær Strandskolen: 100, 122, 17.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Strandskolen i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Strandskolen i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Strandskolen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Strandskolen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Strandskolen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ravnsøvej/Grenåvej (Aarhus Kom); Bellevuehallerne/Nordre Strandvej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Strandskolen med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 100, 122, 17

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Strandskolen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Strandskolen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Strandskolen, Århus
Lettere at komme til Strandskolen med appen!