Vej til Svostrup Kro i Gjern med Bus, Jernbane eller Bybane?

Start
Slut
Søg
Svostrup Kro, Gjern, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Svostrup Kro fra de vigtigste steder i Gjern med Bus, Jernbane eller Bybane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Svostrup Kro

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Svostrup Kro?

De nærmeste stationer til Svostrup Kro er:

  • Svostrup (Silkeborg Kom) er 170 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Svostrup Kro?

Disse Bus linjer standser nær Svostrup Kro: 223, 73.

Svostrup Kro, Gjern, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Svostrup Kro i Gjern

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Svostrup Kro i Gjern, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Svostrup Kro på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Svostrup Kro i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Svostrup Kro? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Svostrup (Silkeborg Kom).

Du kan tage til Svostrup Kro med Bus, Jernbane eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 223, 73

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Svostrup Kro fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Svostrup Kro, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Gjern, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Svostrup Kro, Gjern
Svostrup Kro, Gjern Svostrup Kro er en aktiv kro, der ligger ved Trækstien, der går langs Gudenåen mellem Silkeborg og Randers. Kroen blev kongelig privilegeret landevejskro i 1834 og har siden fungeret som kro. Siden 1981 er kroen blevet drevet Niels Løgager, der i januar 2016 gjorde svigersønnen Dragan Sljivic til partner og daglig leder af kroen og køkkenet.
Sådan kommer du til Svostrup Kro med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Svostrup Kro med appen!