Vej til Syddansk Universitet i Odense med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Syddansk Universitet, Odense, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Syddansk Universitet fra de vigtigste steder i Odense med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Syddansk Universitet

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Syddansk Universitet?

De nærmeste stationer til Syddansk Universitet er:

  • Folkebo (Odense Kommune) er 250 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Syddansk Universitet?

Disse Bus linjer standser nær Syddansk Universitet: 161, 162, 22, 61, 810U.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Syddansk Universitet?

Disse Jernbane linjer standser nær Syddansk Universitet: RE.

Syddansk Universitet, Odense, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Syddansk Universitet i Odense

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Syddansk Universitet i Odense, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Syddansk Universitet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Syddansk Universitet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Syddansk Universitet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Folkebo (Odense Kommune).

Du kan tage til Syddansk Universitet med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 161, 162, 22, 61, 810U Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Syddansk Universitet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Syddansk Universitet, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Odense, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Syddansk Universitet, Odense
Syddansk Universitet, Odense Syddansk Universitet (fork. SDU; eng.: University of Southern Denmark) er med sine 29.674 indskrevne studerende Danmarks tredjestørste universitet og grundet sine rødder i Odense Universitet også landets tredjeældste (fjerdeældste, hvis man medregner Danmarks Tekniske Universitet).Det har campusser i Odense, Kolding, Esbjerg (Syddansk Universitet Esbjerg), Sønderborg (Syddansk Universitet Sønderborg), Slagelse (Syddansk Universitet Slagelse) og København. Universitetet er opdelt i et humanistisk, et samfundsvidenskabeligt, et naturvidenskabeligt, et teknisk og et sundhedsvidenskabeligt fakultet. Syddansk Universitet rummer desuden et af landets største forskningsbiblioteker, Syddansk Universitetsbibliotek. Syddansk Universitet har et årligt budget på ca. 3,2 mia. kr. (2016) og har over 3.700 ansatte.Syddansk Universitets rektor er Henrik Dam. SDU har en kanal på YouTube.
Sådan kommer du til Syddansk Universitet med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Syddansk Universitet med appen!