Vej til Thisted i Thisted med Jernbane, Bus eller Metro?

Start
Slut
Søg
Thisted, Thisted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Thisted fra de vigtigste steder i Thisted med Jernbane, Bus eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Thisted

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Thisted?

De nærmeste stationer til Thisted er:

  • Thisted St. er 44 meter derfra, 1 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Thisted?

Disse Bus linjer standser nær Thisted: 70, 940X, 970X.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Thisted?

Disse Jernbane linjer standser nær Thisted: RA, RE.

Thisted, Thisted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Thisted i Thisted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Thisted i Thisted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Thisted på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Thisted i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Thisted? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Thisted St..

Du kan tage til Thisted med Jernbane, Bus eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 70, 940X, 970X Jernbane: RA, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Thisted fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Thisted, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Thisted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Thisted, Thisted
Thisted, Thisted Denne artikel handler om selve byen Thisted. Ordet Thisted bruges ofte også som en kort betegnelse for Thisted Kommune.Thisted er en købstad og havneby ved Limfjorden med 13.423 indbyggere (2019), beliggende i Thy. Byen er centrum i Thisted Kommune, der er en del af Region Nordjylland. Thisted ligger nogenlunde midt i kommunen og har en ca. fem km lang kystlinie langs fjorden. Limfjordsbyen er politisk, økonomisk og kulturelt centrum i kommunen, og Thisted er den største by i Nordvestjylland. Byens hospital, Sygehus Thy-Mors, er et af hovedsygehusene i regionen. Sygehuset har en nybygget akutmodtagelse, der betjener hele det Nordvestjyske område.
Sådan kommer du til Thisted med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Thisted med appen!