Fortsæt til primært indhold

Vej til Thyregod i Give med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Thyregod fra de vigtigste steder i Give med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Thyregod

Sådan kommer du til Thyregod af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Thyregod?

  De nærmeste stationer til Thyregod er:

  • Thyregod Skolegade er 88 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Thyregod Skole er 109 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Thyregod St. er 526 meter derfra, 8 minutters gang.
 • Hvilke Bus linjer standser nær Thyregod?

  Disse Bus linjer standser nær Thyregod: 212.

 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Thyregod?

  Disse Jernbane linjer standser nær Thyregod: ICL.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Thyregod i Give

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Thyregod i Give, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Thyregod på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Thyregod i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Thyregod? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Thyregod Skolegade; Thyregod Skole; Thyregod St..

Du kan tage til Thyregod med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 212 Jernbane: ICL

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Thyregod fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Thyregod, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Give, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Thyregod, Give
Thyregod, Give Thyregod er en stationsby i Sydjylland med 1.379 indbyggere (2020), beliggende 5 km vest for Vesterlund, 8 km nord for Give, 10 km sydøst for Brande, 10 km syd for Ejstrupholm og 34 km nordvest for Vejle. Byen hører til Vejle Kommune og er den nordligste i Region Syddanmark. Frem til kommunalreformen i 2007, lå Thyregod i Give Kommune. Thyregod ligger ikke langt fra Gudenåens og Skjern Ås udspring i Tinnet Krat samt Rørbæk Sø, som Skjern Å løber igennem.
Lettere at komme til Thyregod med appen!