Fortsæt til primært indhold

Vej til Tisvildeleje i Helsinge med Jernbane eller Bus?

Tisvildeleje kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Tisvildeleje fra de vigtigste steder i Helsinge med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Tisvildeleje

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Tisvildeleje?

  De nærmeste stationer til Tisvildeleje er:

  • Tisvildeleje St. er 15 meter derfra, 1 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Tisvildeleje?

  Disse Bus linjer standser nær Tisvildeleje: 361.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Tisvildeleje?

  Disse Jernbane linjer standser nær Tisvildeleje: 960R.

  Flere detaljer
Tisvildeleje kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Tisvildeleje i Helsinge

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Tisvildeleje i Helsinge, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Tisvildeleje på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Tisvildeleje i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Tisvildeleje? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Tisvildeleje St..

Du kan tage til Tisvildeleje med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 361 Jernbane: 960R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Tisvildeleje fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Tisvildeleje, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Helsinge, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Tisvildeleje, Helsinge
Tisvildeleje, Helsinge Tisvilde er en kyst- og sommerhusby i Nordsjælland med 1.560 indbyggere (2019). Tisvilde er beliggende i Tibirke Sogn ved Kattegat to kilometer syd for Holløselund, ni kilometer nordvest for Helsinge og 24 kilometer nordvest for Hillerød. Byen tilhører Gribskov Kommune og er beliggende i Region Hovedstaden. Tisvilde Hegn ligger ved Tisvildeleje, og Tibirke Kirke ligger i byen. Den nordligste del af byen ved kysten kaldes for Tisvildeleje, og der er adgang til Tisvildeleje Strand. Tisvilde skiftede i årene 2010-12 navn til "Nissevilde" i december måned, og byskiltene udskiftedes, så der stod Nissevilde . I 1682 bestod Tisvilde af 10 gårde, 2 huse med jord og 4 huse uden jord. Det samlede dyrkede areal udgjorde 471,4 tønder land skyldsat til 49,20 tdr hartkorn. Dyrkningsformen var trevangsbrug.I løbet af første halvdel af det 20. århundrede udviklede Tisvildeleje sig til et yndet feriested, fremmet af jernbaneforbindelsen. I begyndelsen var det områderne nærmest Tisvilde Hegn, som blev udstykkede, men i efterkrigstiden bredte sommerhusbebyggelsen sig både ind i landet og nordpå langs kysten indtil, at hele kysten i op til 1 kms bredde ind i landet var bebygget.
Sådan kommer du til Tisvildeleje med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Tisvildeleje i Helsinge

Bus stationer tættest på Tisvildeleje i Helsinge

Lettere at komme til Tisvildeleje med appen!