Vej til Tivoli i Indre By, København med Jernbane, Bus eller Metro?

Start
Slut
Søg
Tivoli, Indre By, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Tivoli fra de vigtigste steder i Indre By, København med Jernbane, Bus eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Tivoli

Sådan kommer du til Tivoli af Metro?

Klik på ruten Metro for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Islev st., Vanløse, København 50 min
Gå
Metro - M1
Metro - M3
Gå
Fra IBM Prøvensvej 76 min
Gå
Metro - M1
Metro - M3
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Tivoli?

De nærmeste stationer til Tivoli er:

  • Rådhuspladsen St. (H.C. Andersens Boulevard) er 266 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Rådhuspladsen St. (Metro) er 292 meter derfra, 4 minutters gang.
  • København H er 333 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Copenhagen er 685 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Vester Farimagsgade (Gyldenløvesgade) er 734 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Stormbroen Nationalmuseet (Vindebrogade) er 888 meter derfra, 12 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Tivoli?

Disse Bus linjer standser nær Tivoli: 23, 250S, 33, 5C, 68, 7A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Tivoli?

Disse Jernbane linjer standser nær Tivoli: A, B, BX, C, E.

Hvilke Metro linjer standser nær Tivoli?

Disse Metro linjer standser nær Tivoli: M3.

Tivoli, Indre By, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Tivoli i Indre By, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Tivoli i Indre By, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Tivoli på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Tivoli i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Tivoli? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rådhuspladsen St. (H.C. Andersens Boulevard); Rådhuspladsen St. (Metro); København H; Copenhagen; Vester Farimagsgade (Gyldenløvesgade); Stormbroen Nationalmuseet (Vindebrogade).

Du kan tage til Tivoli med Jernbane, Bus eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 23, 250S, 33, 5C, 68, 7A Jernbane: A, B, BX, C, E Metro: M3

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Tivoli fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Tivoli, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Indre By, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Tivoli, Indre By, København
Tivoli, Indre By, København For alternative betydninger, se Tivoli (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Tivoli) Københavns Tivoli (indtil 2004: A/S Kjøbenhavns Sommer-Tivoli) er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Dørene blev åbnet 15. august. Havens areal er stort set det samme i dag som dengang, men i 1843 lå det uden for Vesterport. Ingen af Carstensens oprindelige træbygninger er bevarede. Forlystelsesparken blev stiftet som et aktieselskab, hvor mange af aktionærerne var de håndværksmestre, der deltog i opbygningen. I dag er Tivoli A/S noteret på Københavns Fondsbørs. De største aktionærer har siden 2000 været Skandinavisk Holding A/S (ejer 31,8%) og dettes moderselskab, Chr. Augustinus Fabrikker, der ejer yderligere 25,4% De resterende aktier ejes af ca. 20.000 aktionærer. Tidligere har Carlsberg og Danske Bank haft større ejerandele, men Carlsberg solgte aktierne i 2000 og Danske Bank i 2012.Tivoli er den suverænt mest besøgte turistattraktion i Danmark med 4,4 mio. besøgende i 2017 mod 4,6 mio. besøgende i 2016. Parken er Europas tredjemest besøgte forlystelsespark, kun overgået af Disneyland Paris og Europa-Park i Tyskland. Ca. 320.000 personer har årskort til Tivoli. De kvindelige årskortsindehavere kaldes i spøg abonniner.
Sådan kommer du til Tivoli med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Tivoli med appen!