Fortsæt til primært indhold

Vej til Tornø i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge?

Tornø kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Tornø fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Tornø

  • Bus Bus: Bus - 150, Bus - 52

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Tornø?

    Disse Bus linjer standser nær Tornø: Bus - 150, Bus - 52.

Tornø kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Tornø i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Tornø i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Tornø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Tornø i realtid.

Du kan tage til Tornø med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 150, Bus - 52

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Tornø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Tornø, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Tornø
Tornø Tornø er en lille dansk ø, der ligger i Odense Fjord ud for Munkebo, som øen er forbundet med via en ca. 300 meter lang dæmning. Dæmningen blev bygget i 1926 for at kunne transportere opgravede muslingeskaller over til fastlandet. Tornø er blot 20 ha (0,2 km²) med 4 beboere (2018). Der er offentlig adgang til øen.
Sådan kommer du til Tornø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Tornø med appen!