Vej til Trafikcenter Sæby Syd i Sæby med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Trafikcenter Sæby Syd?

De nærmeste stationer til Trafikcenter Sæby Syd er:

  • Volstrup Gl. Skole (Aalborgvej / Frederikshavn Km. er 425 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Røllenvej (Ålborgvej / Frederikshavn Kommune) er 1103 meter derfra, 15 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Trafikcenter Sæby Syd?

Disse Bus linjer standser nær Trafikcenter Sæby Syd: 73, 78.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Trafikcenter Sæby Syd i Sæby

Vil du gerne vide den bedste måde at finde vej til Trafikcenter Sæby Syd in Sæby, Danmark på?

Moovit kan hjælpe! Moovits rutefinder hjælper med at gøre turen lettere. Angiv adressen, du leder efter, og så vil Moovit hjælpe dig med at finde de bedste ruter og hurtigste måde at kommer dertil på!

Søger du efter det nærmeste stoppested eller en bestemt station tæt på dit bestemmelsessted? Hvis du gerne vil til Trafikcenter Sæby Syd, er her en liste over stoppesteder og stationer, der ligger tættest på Trafikcenter Sæby Syd: Volstrup Gl. Skole (Aalborgvej / Frederikshavn Km.; Røllenvej (Ålborgvej / Frederikshavn Kommune).

Vil du gerne tage med en bestemt transitmulighed? Bus eller Jernbane er tilgængelige offentlige transport alternativer, der kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Alle transitlinjer i det følgende har ruter, der kommer i nærheden af Trafikcenter Sæby Syd - Bus: 73, 78.

På farten? Download Moovit Appen, så du kan bruge vores nyttige live vejvisningsfunktion, som vil kortlægge gaderne og de bedste tilgængelige ruter. Moovit har de senest opdaterede køreplaner og tidsoverslag for din tur til Trafikcenter Sæby Syd.

Du behøver ikke en specifik bus eller tog app for at få den næste bustid eller se den aktuelle togtid eller køreplan. Hos Moovit har vi alle dine transittider og -muligheder i en brugervenlig app. Vi er stolte over at være blevet udnævnt af Google Play Store og App Store som en af de bedste transit apper. Find ud af, hvorfor over 460 millioner brugere, herunder passagerer i Sæby, stoler på Moovit for deres offentlige transport behov.

Trafikcenter Sæby Syd, Sæby
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Trafikcenter Sæby Syd med appen!