Vej til Tved i Fredericia med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Tved?

Disse Bus linjer standser nær Tved: Bus - 204, Bus - 6.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Tved i Fredericia

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Tved i Fredericia, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Tved på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Tved i realtid.

Du kan tage til Tved med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 204, Bus - 6.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Tved fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Tved, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Fredericia, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Tved, Fredericia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Tved med appen!