Vej til Udemarken i Hjørring med Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Udemarken fra de vigtigste steder i Hjørring med Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Udemarken - Bus: Bus - 99.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Udemarken?

Disse Bus linjer standser nær Udemarken: Bus - 99.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Udemarken i Hjørring

Vil du gerne vide den bedste måde at finde vej til Udemarken in Hjørring, Danmark på?

Moovit kan hjælpe! Moovits rutefinder hjælper med at gøre turen lettere. Angiv adressen, du leder efter, og så vil Moovit hjælpe dig med at finde de bedste ruter og hurtigste måde at kommer dertil på!

Vil du gerne tage med en bestemt transitmulighed? Bus er tilgængelige offentlige transport alternativer, der kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Alle transitlinjer i det følgende har ruter, der kommer i nærheden af Udemarken - Bus: Bus - 99.

På farten? Download Moovit Appen, så du kan bruge vores nyttige live vejvisningsfunktion, som vil kortlægge gaderne og de bedste tilgængelige ruter. Moovit har de senest opdaterede køreplaner og tidsoverslag for din tur til Udemarken.

Du behøver ikke en specifik bus eller tog app for at få den næste bustid eller se den aktuelle togtid eller køreplan. Hos Moovit har vi alle dine transittider og -muligheder i en brugervenlig app. Vi er stolte over at være blevet udnævnt af Google Play Store og App Store som en af de bedste transit apper. Find ud af, hvorfor over 460 millioner brugere, herunder passagerer i Hjørring, stoler på Moovit for deres offentlige transport behov.

Udemarken, Hjørring
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Udemarken med appen!