Vej til Væksthuset i Århus med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Væksthuset?

De nærmeste stationer til Væksthuset er:

  • Ceresbyen (Aarhus Kom) er 320 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Skt. Marcus Kirkeplads/Langelandsgade (Aarhus Kom) er 387 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Den Gamle By/Eugen Warmings Vej (Aarhus Kom) er 470 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Væksthuset?

Disse Bus linjer standser nær Væksthuset: 11, 113, 117, 2A, 3A, 4A, 918X, 952X.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Væksthuset?

Disse Jernbane linjer standser nær Væksthuset: IC, ICL, RA, RE.

Væksthuset, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Væksthuset i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Væksthuset i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Væksthuset på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Væksthuset i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Væksthuset? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ceresbyen (Aarhus Kom); Skt. Marcus Kirkeplads/Langelandsgade (Aarhus Kom); Den Gamle By/Eugen Warmings Vej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Væksthuset med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 11, 113, 117, 2A, 3A, 4A, 918X, 952X Jernbane: IC, ICL, RA, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Væksthuset fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Væksthuset, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Væksthuset, Århus
Væksthuset, Århus For alternative betydninger, se Botanisk Have. (Se også artikler, som begynder med Botanisk Have) Botanisk Have i Aarhus er en botanisk have og park på Vesterbro i Aarhus Midtby. Haven fungerer som rekreativt område med fri adgang. Haven ligger i umiddelbar tilknytning til Den Gamle By i Aarhus i området mellem Vestre Ringgade, Hjortensgade, Møllegade, Mønsgade og Eugen Warmings vej. Haven er på cirka 21,5 hektar, hvoraf Den gamle By udgør 5 hektar.
Sådan kommer du til Væksthuset med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Væksthuset med appen!