Fortsæt til primært indhold

Vej til Værløse Svømmehal i Furesø med Bus eller Jernbane?

Se Værløse Svømmehal, Furesø, på kortet

Vejvisning til Værløse Svømmehal fra de vigtigste steder i Furesø med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Værløse Svømmehal

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Værløse Svømmehal?

  De nærmeste stationer til Værløse Svømmehal er:

  • Søhaven (Olaf Becks Allé) er 146 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Værløse Svømmehal?

  Disse Bus linjer standser nær Værløse Svømmehal: 151, 500S.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Værløse Svømmehal?

  Disse Jernbane linjer standser nær Værløse Svømmehal: B.

  Flere detaljer

Se Værløse Svømmehal, Furesø, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Værløse Svømmehal i Furesø

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Værløse Svømmehal i Furesø, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Værløse Svømmehal på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Værløse Svømmehal i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Værløse Svømmehal? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Søhaven (Olaf Becks Allé).

Du kan tage til Værløse Svømmehal med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 151, 500S Jernbane: B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Værløse Svømmehal fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Værløse Svømmehal, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Furesø, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Værløse Svømmehal, Furesø
Værløse Svømmehal, Furesø Værløse Svømmehal blev indviet 4. juni 2003. Svømmehalsdelen består af tre forskellige bassintyper: Et traditionelt 25 m bassin, 26,5 grader varmt, dog bredere end sædvanligt med 8 baner mod normalt 6 baner. Herved vindes en hel del plads til gavn for den offentlige badetid, samtidig med at bassinet lever op til kravene for konkurrencesvømning på kortbane – til gavn for klubberne. Det store bassin er forsynet med 1- og 3-metervipper og en klatrevæg, der kan sænkes ned fra loftet, med udfordringer for både børn og voksne. Dertil kommer et 30,5 grader varmt integreret undervisning- og morskabsbassin på knap 130 m2 og et børnebassin på 50 m2. Bassinerne indeholder boblezone, modstrømskanal, vandkanon samt springvandsfigur i børnebassinets lave ende. Den 120 cm dybe ende af undervisningsbassinet dækker behovet for babysvømning og småbørnsundervisning, og i den modsatte ende er der plads til leg med skumlegeting. Samtidig er der en 55 m lang rutschebane. Dertil kommer en "relaxafdeling" med omklædningsforhold. Her er en sauna på 90 grader og et tylarium på 50-70 grader med variabel fugtighed og tilsætning af duftsalte samt et dampbad. Desuden et solarium, massagerum og et hyggehjørne. Varmtvandsbassinet er centrum for det sammenhængende miljø med en rolig atmosfære som det gennemgående tema. Selve bassinet er et 50 m2 bassin med temperatur på 34 grader.
Lettere at komme til Værløse Svømmehal med appen!